Οκτώ ώρες. Οκτώ ώρες αφότου είχαμε δει για τελευταία φορά ο ένας τον άλλον. Οκτώ ώρες αφότου το πάθος μας είχε τη δυνατότητα να εκτοξεύει φλόγες. Οκτώ ώρες αφότου δοκιμάσαμε ο ένας τον άλλο, λαμβάνοντας τόνους ικανοποίησης και ευχαρίστησης. Οκτώ ώρες, απομάκρυνσης, απογοήτευσης, ερωτικής πείνας, ανταλλαγών ολοένα και πιο καυτών μηνυμάτων κειμένου μέσω κινητού.

Ήταν πίσω από την πόρτα όταν ξεκλείδωσα για να μπω στο σπίτι. Βλέποντάς τον, οι οκτώ ώρες που πέρασαν, ξεθώριασαν… έγιναν παρελθόν… Στον πρώτο όροφο, στο υπνοδωμάτιο, τα χείλη μας πιέστηκαν σταθερά μαζί. Γδύσαμε ο ένας τον άλλον με μια αργή ταχύτητα που διέψευδε τον επείγοντα χαρακτήρα να εκφραστούν οι επιθυμίες μας. Σκόπιμα, επιλέξαμε να επιδοθούμε σε προβλέψιμα προκαταρκτικά παιχνίδια, αυτά που εμβαθύνουν τη διέγερση, αντί να παραδοθούμε αμέσως, πεινασμένοι, ο ένας στον άλλον.

Γυμνοί, στο κρεβάτι, διερευνήσαμε ο ένας το κορμί του άλλου με τα δάχτυλα και τα χείλη, αποτυπώνοντας κάθε εκατοστό σάρκας. Ορμώμενος από το ένστικτο, γρήγορα μετακόμισα ανάμεσα στα πόδια του. Δυο – τρία πειράγματα με τη γλώσσα ήταν αρκετά για να αισθανθώ τη σκληρότητα της στύσης του. Μ’ ένα ακόμα γλείψιμο και αρκετά φιλιά, ο πούτσος του γέμισε το στόμα μου και παρέμεινε εκεί μέχρι την ένδοξη κορύφωση.

Τα χάδια, με εξερευνητική διάθεση πάντα, πρόσθεταν ένταση στα συναισθήματα, αυξάνοντας την ευχαρίστηση. Εκείνος απαντούσε με αναστεναγμούς, μαγευτικούς… μέχρι που εισέβαλε μέσα μου. Επιτέλους, γίναμε ένα. Τα κορμιά μας κινούνταν και συμπεριφέρονταν ως ένα. Οι ήχοι του πάθους μας γέμισαν το δωμάτιο.

Στο τέλος, εξαντλημένοι, ακινητοποιηθήκαμε μαζί. Ένιωσα το ζεστό κορμί του στην αγκαλιά του. Οκτώ ώρες μετά ήμουν ξανά χορτάτος. Η πείνα είχε σβήνει, η επιθυμία είχε ικανοποιηθεί.

Advertisements